Halv studiedag! :D

Heeeej!!
Idag har vi halv studiedag i skolan så vi fick åka hem efter lunch :D
Nu har jag pluggat färdigt matte och so så nu är jag heeeelt ledig!! Så skööönt :D

Brygga... Eller nästan...?

Tjenixen!!
Idag lärde jag mig något som jag typ aldrig har varit ens i nääärheten av innan men som helt plötsligt bara gick idag! Visserligen e det typ fem år efter alla andra hahaha... Men blev sjukt glad ändå :) Så här kommer den! Min brygga! Nu ska jag sova och plugga lite engelska... Inte samtidigt men har prov i engelska i morgon så tänkte läsa igenom texterna en sista gång. I morgon är det onsdag=danslektion! Ska bli jätte kul :)

God natt!


Bytte tillbaka XD

Hehehe bytte tillbaks till den gamla headern igen XD

Tillbaks?

Hej!!
Jag har varit sjuuuuuukt dålig med uppdateringen den senaste månaden. Men nu ska jag försöka uppdatera bloggen lite oftare! Börjar med att lägg till en ny header på bloggen :) Vad tycker ni? Ska jag behålla den här eller ta tillbaka den gamla?

kram Lisa!

Kladdkakans dag :D

Hej!!
Idag har jag varit i skolan och åkt bussen hem med Jenca. Jag hade också fiollektion idag :) Som rubriken säger så är det kladdkakans dag idag!! :D En baktokig tjej som jag kan helt eneklt inte låta bli att baka en kladdkaka när det faktiskt är kladdkakans dag! Så mycket riktigt blev det en kladkaka :) Provade ett nytt recept den här gången, "kladdig kladdkaka" kallades kakan för och den blev verkligen jätte god! Rekomenderas starkt! 
Här hittar ni receptet! (klicka på "här" för att komma dit)
 
Började dagen med apelsinjuice och rostat bröd :)
Den mumsiga kladdkakan :)
 
Ha det gött!!! 
 
 

Slut på lovet :(

Hej!!
Har varit jätte dålig på att blogga under lovet :( Men ska försöka börja nu igen när skolan börjat. På lovet sov jag väldigt mycket, var med massa goa vänner, hade picknick, mormor och morfar kom och hälsa på oss och massa annat.
Men nu har skolan börjat igen. Dags för plugg, tidiga morgnar och lektioner som aldrig tycks ta slut. Idag var en ganska soft dag och vi slutade relativt tidigt. Nu är jag hemma och ska snart börja jobba matte.

Ha det gött!!

RSS 2.0